donderdag 3 april 2014

Hero B'tween Melk chocolade muesli-reep review


Lekkere chocolade mueslireep die je energie geeft


Waar kan ik deze B'tween reep van Hero kopen?

Deze melkchocolade mueslireep is te koop bij o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.

Verpakking en gebruik

De B'tween muesli repen zijn per stuk verpakt. Ze worden per zes in een doos verkocht. Het uiterlijk van de doosjes is fris en helder. Naast een groot logo van B'tween staat er ook een afbeelding op van de reep zelf, granen en stukjes chocolade. Op de achterkant wordt uitgelegd dat er geen conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen in zitten. Tevens zijn de repen een bron van vezels. Op de onderkant staan de ingrediënten en voedingswaardes vermeld. De houdbaarheidsdatum is op de zijkant zichtbaar. Deze staat trouwens ook op de repen zelf vermeld. Handig als je de kartonnen verpakking al weg hebt gegooid.

Smaak, geur en kleur

De rechthoekige repen zijn 11 cm lang, 3 cm breed en 1 cm dik. Ze bestaan uit volkoren graanvlokken, waarbij de onderkant van melkchocolade is. Over de bovenkant is ook melkchocolade gegoten. De muesli reep heeft een lichte geur van chocolade. De reep valt makkelijk uit elkaar wanneer je erin bijt. De muesli-vlokken zijn lekker luchtig. Dit doet me een beetje aan popcorn denken. Het heeft een lichte muesli-smaak waarbij de chocoladesmaak overheerst. Ik vind de smaak en de verdeling van vlokken en chocolade perfect uitgebalanceerd. Deze mueslireep van Hero bevat vijf verschillende soorten granen die langzame koolhydraten bevatten. De suikers zijn snelle koolhydraten. Deze mueslirepen zijn dus uitermate geschikt als tussendoortje, wanneer je nog even door moet gaan en wel wat extra energie kan gebruiken. Ikzelf eet deze repen altijd voor of na mijn fitness- of krachttraining.






Andere smaken mueslirepen van B'tween

- Hero B'tween Hazelnoot
- Hero B'tween Kokos

Informatie over Hero

Hero Group is een Zwitsers bedrijf en is in 1886 opgericht. Hero in Nederland heeft zijn hoofdkantoor in Breda zitten. Het bedrijf richt zich op fruitproducten zoals jam, fruitfrisdranken en vruchtensappen. Internationaal maakt Hero ook andere producten als babyvoeding, kant-en-klare maaltijden, deegwaren, mineraal- en bronwaters, soepen en salades.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over deze Muesli repen van B'tween. De smaak en balans van chocolade en granen zijn perfect. De reep is luchtig, redelijk krokant en makkelijk te eten. Ze zijn gelukkig niet zo plakkerig als bijvoorbeeld de mueslirepen van Ravensbergen. Ze vullen best wel en zorgen ervoor dat je er even tegen aan kan. Dit komt ook met name door de suikers die erin zitten. Pas daarom wel op dat je niet teveel van deze mueslirepen eet. Zorg ervoor dat je ook genoeg beweegt. Wanneer je verder weinig beweegt, wilt afvallen en dit als makkelijk en lekker tussendoortje ziet, kom je bedrogen uit. Een reep geeft je namelijk 112 calorieën. Zorg ervoor dat je die energie ook gebruikt. Ikzelf eet deze repen meestal voor of na mijn fitness- of krachttraining. Er zit namelijk ook best veel eiwitten in. Perfecte repen daarvoor en wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten
+ Lekkere smaak
+ Krokant
+ Geeft energie

Minpunten
- Veel suiker


Lekker tussendoortje - muesli reep met chocola


Algemene informatie

Merk: Hero B'tween
Soort: mueslireep
Smaak: Melk chocolade
Inhoud: 150 g (1 reep is 25 g)
Verkrijgbaar: o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.
Prijs: ongeveer € 1,38

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1888 kj / 450 kcal
Eiwit: 7,1 g
Koolhydraten: 63,9 g
waarvan suikers: 33,1 g
Vetten: 17,7 g
waarvan verzadigde vetzuren: 10,5 g
Voedingsvezels: 3,2 g
Zout: 0,5 g

Ingrediënten
Melkchocolade (24%) (suiker, cacaomassa, cacaoboter, magere melkpoeder, botervet, emulgator (zonnebloemlecithine)), granen crispies (tarwemeel (13%), suiker, maïsmeel (2%), rijstmeel (2%), gerstmout, zout, karamelsuikerstroop), glucosestroop, geroosterde volkoren graanvlokken (haver (5%), tarwe (3%), gerst (2%)), glucose-fructosestroop, geroosterde pinda's (7%), suiker, kokosvet, cornflakes (maïs (2,5%), zout, gerstmoutextract), gecondenseerde volle melk, honing (1%), zout, karamelstroop, emulgator (zonnebloemlecithine), natuurlijk aroma.



Je sportartikelen bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...