zaterdag 22 maart 2014

Sultana Fruitbiscuit Bosvruchten review


lekker tussendoortje zoals een sultana bosvruchten koekje


Waar kan ik Sultana Fruitbiscuit Bosvruchten kopen?

Deze Sultana Bosvruchten is te koop bij o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.

Verpakking en gebruik

De Sultana koekjes zitten verpakt in verschillende aantallen. Ik had deze keer een verpakking van 7 maal 3 koekjes. De tussendoortjes van Sultana zitten in een grote plastic, herkenbare, paarse verpakking. Op deze verpakking zijn de koekjes en bosvruchten afgebeeld. Verder is er informatie te vinden over de ingrediënten, voedingswaardes, contactinformatie en houdbaarheidsdatum. De koekjes zelf zijn per 3 verpakt in een half transparante, plastic verpakking. Op deze verpakking staat niet de houdbaarheidsdatum vermeld. Wanneer je dus deze kleine verpakkingen uit de grote verpakking haalt en deze weggooit, kun je niet aan de kleine verpakkingen zien wanneer de koekjes over de datum zijn. Misschien een tip voor de fabrikant om dit wel te vermelden. De plastic verpakkingen zijn trouwens makkelijk open te scheuren. Geen gedoe met het plastic dat niet of verkeerd scheurt en voor mensen die niet veel kracht in hun handen hebben is het geen probleem om de verpakking open te krijgen.

Smaak, geur en kleur

De koekjes hebben een frisse, klein beetje zoete geur. Ze zijn goudkleurig waar kleine deukjes of putjes in zitten. De rozijnen en krenten zijn aan de zijkant en onderkant zichtbaar. Bovenop het Sultana koekje zit een laagje suiker. Het koekje is redelijk krokant en breekt makkelijk. De krenten en rozijnen zitten voornamelijk in het koekje. Hierdoor is de binnenkant wat minder krokant. Er blijven soms stukjes aan je tanden plakken. Het Sultana-koekje heeft een lichte, zoete smaak. Ik vind deze bosvruchtensmaak van Sultana erg lekker! Let wel op dat er best veel suiker in zit, dus ik zou er niet teveel van eten op een dag. Met kinderen zou ik ook oppassen dat ze niet teveel van deze koekjes eten in verband met het suikergehalte. Misschien een idee voor Sultana om speciaal voor kinderen, koekjes op de markt te brengen waar minder suiker in zit.




Andere Sultana smaken Fruitbiscuit

- Sultana Appel
- Sultana Naturel
- Sultana Peer-Kaneel
- Sultana Mango
- Sultana Volkoren

Informatie over Sultana

Sultana is een product van Koninklijke Verkade dat uit 1886 stamt. Er zijn verschillende soorten Sultana-producten, namelijk Sultana Fruitbiscuit, Sultana Chocofruit, Sultana Yofruit, Sultana Volop, Sultana Hartig en Sultana Knapperrs.

Conclusie

Ik ben super tevreden over de tussendoortjes van Sultana. Ik eet deze koekjes al jarenlang. Dagelijks neem ik een verpakking mee naar mijn werk. De koekjes zijn goed verpakt, maar wel makkelijk open te krijgen. Deze bosvruchtensmaak vind ik lekker. De smaak is niet overheersend, zoals je weleens hebt bij andere bosvruchtenproducten. De Sultanakoekjes hebben een handig formaat en het aantal van 3 per verpakking is naar mijn mening een perfect aantal. Wat mij betreft zijn deze Sultana Fruitbiscuits Bosvruchten dan ook zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Lekkere, niet overheersende smaak
+ Redelijk krokant
+ Handig verpakt

Minpunten
- Blijven af en toe stukjes aan je tanden plakken
- Zit best veel suiker in


Lekker tussendoortje zoals Sultana Bosvruchten

Algemene informatie

Merk: Sultana
Smaak: Bosvruchten
Inhoud: 273 g (13 g per biscuit)
Verkrijgbaar: o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.
Prijs: ongeveer € 2

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1617 kj / 385 kcal
Eiwit: 5,3 g
Koolhydraten: 73,9 g
waarvan suikers: 37,8 g
Vetten: 7,0 g
waarvan verzadigde: 0,8 g
Voedingsvezels: 3,0 g
Zout: 0,6

Ingrediënten
Tarwebloem, vruchtenvulling 36% [rozijnen 23%, krenten 5%, glucose-fructosestroop, suiker, bosvruchtenpuree (eq. bosvruchten 1,2%: rode bessen, frambozen, bramen), bevochtigingsmiddel (glycerine), dextrose, tarwezemelen, rijstebloem, geleermiddel (pectine), aardbeienconcentraat (eq. aardbeien 0,8%), citroenzuur, zuurteregelaars (natriumcitraat, calciumcitraat), natuurlijk aroma], suiker, zonnebloemolie, glansmiddel (glucosestroop, magere melkpoeder), maltodextrine, lactose en melkeiwitten, rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat ammoniumbicarbonaat), natuurlijke aroma’s, zout.



Je gezonde of sportieve artikelen de volgende dag al in huis hebben?
Bestel bij Bol.com voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...